Kinesio-Tape alaptanfolyam

A ragasztható elasztikus szalagok használata

15 órás szakmai oktatás és gyakorlati képzés

Ez a 15 órás előadás sorozat és gyakorlati oktatás segítséget nyújt mindazoknak, akik a mozgás szervrendszerrel foglalkoznak, akár edzőként, akár masszőrként. Képzésünk során, a résztvevők elsajátítják a szalaggal kapcsolatos elméleti tudást (Történelem, alkotó anyagok, hatásmechanizmus, klinikai vizsgálatok). Az elméleti képzést követően gyakorlatban sajátíthatja el a jelentkező a helyes felhelyezési technikákat.

Az oktatás legfontosabb témakörei (elmélet+gyakorlat):

  • a tape története, kialakulása
  • a tape hatásmechanizmusa
  • a tape témájában született kutatások
  • gyakorlati alapok, hogyan/meddig helyezünk fel a szalagot
  • milyen szalagok vannak, mit is használjunk
  • a leggyakoribb sportsérülések és az ezekre való ragasztások

Előfeltételek:

A szemináriumra bárki jelentkezhet, elsősorban végzett gyógy- és sportmasszőrök, sportedzők, sportoktatók profiljuk bővítéséhez, de akár magánszemélyek is egészségügyi problémáik kezelésére.

A képzés helyszínei:

  1. 3300 Eger, II. Rákóczi F. u. 28. 1 em. 7. (az étterem bejáratánál) M.A.P. Learning Oktató és Oktatásszervező Nonprofit Kft.
  2. Debrecen (a létszám függvényében pontosításra kerül)

A szeminárium költsége: 30.000-Ft /fő

amely tartalmazza az elméleti és gyakorlati oktatást, 2 db Tape szalagot

Oktató: szakképzett manuálterapeuta szakgyógytornász.

Jelentkezés:

Jelentkezési lap kitöltése

A jelentkezés a visszaigazoló levélben meghatározott előleg befizetésével válik érvényessé, amelyről a befizetést követően számlát állítunk ki. A fennmaradó összeget legkésőbb a tanfolyam kezdete előtt 3 nappal kérjük átutalni, melyről szintén számlát küldünk majd Önnek.

Tanfolyamainkat minimum 10 fő jelentkezésével indítjuk, a maximális létszám 15 fő. A meghirdetett időpontokkal kapcsolatban a változás jogát fenntartjuk.