Dajka

Szakmai képzés

Szakképesítés neve: Dajka

Tudtad, hogy új képzésünkkel óvodában, bölcsődében és gyermekotthonban is dolgozhatsz?

Jelentkezés feltételei: alapfokú iskolai végzettség (általános iskolai bizonyítvány)

Programkövetelmény azonosító száma: 01193003

Program engedélyszáma: E/2020/000412

Képzés időtartama:  2 hónap

A felkészítés módja: kontakt online órák, digitális konzultációk, oktatási segédanyagok, gyakorlat . Az élő online előadásokat rögzítjük, a képzés alatt bármikor elérhetőek.

Szakképesítő vizsga

Sikeres záróvizsga esetén tanúsítvány kerül kiállításra, mely tanúsítvánnyal a képzésben résztvevő szakképesítő vizsgára jelentkezhet, mely független akkreditált vizsgaközpontban tehető le.

A hallgatónak jogában áll bármely általa választott vizsgaközponttal felvenni a kapcsolatot és vizsgáját egyénileg megszervezni, de ennek lebonyolításával a Képző intézményt is megbízhatja. Utóbbi esetben a vizsgaszervezéssel kapcsolatos minden feladatot átvállalunk!

A dajka bölcsődében, óvodában, gyermekotthonban dolgozó szakember. A gondozás és nevelés intézményeiben dolgozó pedagógusok és kisgyermeknevelők segítőtársa a gyermek nevelésében, gondozásában. A kisgyermekkorú és az óvodáskorú gyermek fejlődését egyebek között a velük foglalkozó szakemberek szakmai tudása, képzettségének minősége garantálja. A kisgyermekkortól az óvodáskor végéig tartó fejlődési ívben kiemelkedő szerephez jutnak a ragaszkodási kapcsolatok, kötődési élmények. A dajka a visszatérő találkozások, az együttesen átélt élmények, a közösen végzett tevékenységek által válik érzelmileg fontos személlyé kisgyermekkorban és óvodáskorban.

E képesítés hivatott bővíteni azon szakemberek körét, mely a pedagógus és a kisgyermeknevelő mellett biztosítja a fejlődés személyi feltételeit és a családdal történő együttműködést. Ez garantálja a társadalmi hasznosságát.

A képzés célja, hogy a képzésben résztvevő sajátítsa el a Dajka szakképesítés megszerzéséhez szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket, készségeket és kompetenciákat.

Részletfizetési lehetőség:   van

Jelentkezem a képzésre

 

Jelentkezni lehet személyesen: 3525 Miskolc, Kazinczy utca 4/a (12-es kapucsengő)

Telefonon:     +3646782267, +36 70 772 4553

Email: info@maplearning.hu